Svensk Lantmat är en förening med gårdar från hela Sverige.

Sök i gårdsregistret
 
 
» Visa avancerad sökning
Lantmatskatalogen 2018

Lantmat 2018
Katalog 2018

Testa vår nya appNu finns Svensk Lantmat även som app. Med appen hittar du produkter, gårdsbutiker eller Svensk Lantmatsproducenter i olika landskap.

Appen funkar i alla moderna mobiltelefoner, surfplattor och datorer.

Till appen

Tillbaka

Ny katalog 2012

Vi kör på som vanligt med en katalog även för 2012. Med detta nyhetsbrev sänder vi även med uppgifter för detta. Mycket av arbetet med katalogen är att ”jaga” Er medlemmar för att få in material, är Ni snabba med att skicka in material så kan vi hålla ner kostnaden för katalogen. Villkoret för att få vara med i katalogen är naturligtvis att man är betalande medlem.

 

Vi vill ha svar senast 15 januari!!!!

 

En annan sak jag vill trycka på är att en annons med bild ser man naturligtvis mer än en än en annons utan bild. Många av Er är säkert in på Blocket och letar saker, även jag. Men jag erkänner att jag sällan eller aldrig går in och tittar på en annons utan bild, samma beteende finns säkert hos läsarna av Lantmats katalog. Så min uppmaning är att lägga någon krona på en dyrare annons med bild i årets katalog, det lönar sig säkert. En annan sak vi uppmärksammat är att många av medlemmarna erbjuder boende på gården, många av dessa har dock inte markerat detta i katalogen.

 

Nytt för i år är att vi vill ha hjälp med att få in externa annonsörer, den som fixar en sådan får rabatt på sin egen annons.

 

Kommentarer


Inga kommentarer.