Svensk Lantmat är en förening med gårdar från hela Sverige.

Sök i gårdsregistret
 
 
» Visa avancerad sökning
Bläddra i vår katalog


Testa vår nya appNu finns Svensk Lantmat även som app. Med appen hittar du produkter, gårdsbutiker eller Svensk Lantmatsproducenter i olika landskap.

Appen funkar i alla moderna mobiltelefoner, surfplattor och datorer.

Till appen

Tillbaka
Skåne

Skåne

Hjärups Bageri & Gastronomi AB

Adress

Köpmannagatan 12-14
245 65 Hjärup
hjarupsbageri.virb.com 

Kontakt

Telefon: 040-46 36 64
Mobil
Fax:
hjarupsbageri@gmail.com 

Öppettider

Måndag: Stängt
Tisdag- Torsdag 07.00-19.00
Fredag 07.00 -21.00
Lördag 08.00-21.00
Söndag:08.00-16.00

Bageri och Café
Vem vill inte njuta av nybakt, väldoftande bröd tidigt på morgonen? För din skull vaknar vår bagare 3 på morgonen, blandar och knådar degen, rullar de perfekta bullarna och bröden, och ser till att de är precis som du vill ha de till ditt morgonkaffe eller ditt te om du hellre väljer det.

Några timmar senare dyker vår kreativa konditor upp. OCH där är det bara fantasin som sätter gränser - än så länge har hon inte "lyckats" göra någon kund besviken, så - välkommen att utmana henne!!.

Det vilda:
Vi har det säsongen erbjuder. Antingen har vår egen Ranjit Roy fällt djuret eller nån av hans jaktvänner. Vad sägs om rökt hjortfilé, grillat vildsvin eller en härligt fin älgstek? Antingen kan du komma hit med dina vänner och njuta av en lagad middag eller köpa gourmetråvaror och bjuda på hemma. Vi hjälper självklart till med både recept och val av tillbehör.

Vår fisk:
All vår fisk kommer från Tiraholms fisk. Fisken fångas i Bolmen, en av landets största sjöar och där använder de bara miljövänliga bottengarn.  Fiskbeståndet är rikt med ett tjugotal arter: gös, gädda, ål, abborre och lake och alla är  riktigt goda matfiskar.
All fisk fångas levande och på detta sätt säkertsälls högsta kvalité - är fisken för liten så släpps den ut igen.

Vägbeskrivning

Hjärups Bageri & Gastronomi ABHjärups Bageri & Gastronomi ABHjärups Bageri & Gastronomi AB

Nyckelord

bröd, tårtor