Tillbaka
Skåne

Skåne

Övedskloster

Adress

Harlösavägen 585-15
275 94 Sjöbo
www.ovedskloster.com 

Kontakt

Telefon 046-63002
E-post info@ovedskloster.com 

Öppettider

Verksamheten på Övedskloster har stor bredd. Samtidigt som vi arbetar med att bevara 250 år gamla kulturbyggnader använder vi oss av den allra modernaste tekniken i vårt jordbruk. Vi arbetar med att producera mat, virke och energi samtidigt som vi hyr ut fastigheter, ordnar mässor och säljer kläder.

Övedskloster är i allra högsta grad ett familjeföretag. Familjen Ramel äger det sedan 1753 och är delaktiga i driften. Totalt har gården 16 heltidsanställda fördelade på affärsområdena växtodling, skog, nötköttsproduktion, jakt, fastigheter och besöksmål.

Beställ vårt fina gräsuppfödda Angus-kött i en färdigpackad box med kött från hela djuret. Vi har sex typer av köttboxar till salu, Grillboxen, Nötboxen, Ugnsboxen, Grytboxen, Lyxboxen och Färsboxen (se nedan för innehåll). Den exakta vikten på detaljerna varierar, men du betalar bara för det du får. Köttet hämtas av dig i Övedsklosters Slottsbutik eller vid vårt utlämningsställe i Malmö, Lund eller Löddeköpinge. När du hämtar ditt kött är det hängmörat, finstyckat, vakuumförpackat och tydligt märkt.

Vägbeskrivning

ÖvedsklosterÖvedsklosterÖvedskloster

Nyckelord

konferens, bröllop, köttlådor, angus
811
838