Tillbaka
Blekinge

Blekinge

Gummagårdens Gårdsbutik

Adress

Gummagårdens Gårdsbutik
Norjevägen 25
29476  SÖLVESBORG
www.gummagarden.se 

Kontakt

Telefon 0456-319 65 fax 320 23
E-post info@gummagarden.se 

Öppettider

Aktuella öppettider finns på vår hemsida.
I Gummagårdens gårdsbutik är det bara fantasin som sätter gränserna och knappt det heller för all del. Du finner nyskördade grönsaker, bär och frukter. Här finns också blommor, krukor och färdiga arrangemang allt efter säsongens skiftningar.

Förutom allt läckert för gommen så kan vi också stoltsera med ett härligt utbud av presentartiklar. Här finns något för alla, vilket förvånar många av våra besökare. Butiken är ett ”må-bra ställe” där det är en fröjd för ögat och själen att gå en stund och njuta medan man tittar på härliga primörer och vackra ting!

Vi är omtalade för våra underbara grönsakslådor som är en uppskattad present till både gammal som ung. Det är en symfoni av goda produkter som arrangeras vackert, allt enligt kundens önskemål.

Barnen trivs också på Gummagården och vi vågar påstå att det inte bara är glassen i butiken som är anledningen utan att det helt enkelt är ett ställe som bjuder även de små på härliga dagar. Utanför butiken stoltserar en ståtlig tupp och hans hönor, här finns också lamm som betar i hagen. Det är helt enkelt en värld av upplevelser även för alla små.Varmt välkomna till Gummagården!

Vägbeskrivning

Mitt i byn Norje, ca 1 mil öster om Sölvesborg.
Gummagårdens GårdsbutikGummagårdens Gårdsbutik
812
829