Tillbaka
Bohuslän

Bohuslän

Hoffrekullen

Adress

Hoffrekullen 210
ROMELANDA
www.hoffrekullen.se 

Kontakt

Telefon 0704508424
Mobil 0704508424
E-post hoffrekullen@telia.com 

Öppettider

april-november må-fr 10-18, lö 10-13

Hoffrekullens handelsträdgård ligger i Romelanda, strax utanför Kungälv. Här har det odlats tomater sedan 60-talet.
Våra produkter är märkta med kvalitetssymbolen svenskt sigill, som garanterar ett välskött företag med miljövänlig inriktning. Exempel på detta är att våra växthus, på ca 7000 m2, värms upp med miljövänlig flis och pellets. Vi använder nyttodjur för att bekämpa skadedjur och våra humlor pollinerar blommorna. Vi recirkulerar och återanvänder bevattningsvattnet för att helt undvika utsläpp av gödning i naturen. Våra produkter distribueras på västkusten av Lundgrens primörer med närodlat som riktmärke.
Vi erbjuder ett brett sortiment av tomater i olika smaker, former och färger. Vi hoppas att du ska hitta din egen favorit bland tomaterna eller varför inte avnjuta dem alla ur en tomatgodispåse!
Förutom ca 50 sorters olika tomater odlar vi också gurka, minigurka, spetspaprika, chili, melon, aubergine och bär( jordgubbar, hallon, blåbär och björnbär). Varje år provar vi nya tomatsorter, gurksorter och andra produkter som passar i vår odling. I år, 2020, är det sallat och olika örtkryddor i kruka som provas. Vi har också en pionodling på gården.

Våren 2017 öppnade vi en ny och lite större gårdsbutik. Förutom att sälja våra egna produkter är det vår ambition att sälja närproducerade och svenskodlade varor.

Vägbeskrivning

HoffrekullenHoffrekullenHoffrekullen

Nyckelord

tomater, gurka, växthus, gårdsbutik
812
829