Tillbaka
Skåne

Skåne

Österlen Kryddor

Adress

Österlen Kryddor
Karlsfältsvägen 363
27022  Köpingebro
www.osterlenkryddor.se 

Kontakt

Telefon 0411-55 06 06
E-post info@osterlenkryddor.se 

Öppettider

Måndag-fredag 11-18, lördag och söndag 10-15.
Österlenkryddor är den äkta Svenska kryddan som vi med stolthet levererar från spadtaget till kryddhyllan. Vi presenterar hantverksmässig kvalitet i våra kryddor som vi hela tiden utvecklar för att möta våra gäster. Hos oss är alla lika viktiga, vilket vi visar genom att vi hela tiden utbildar oss för att möta just era önskningar. 

Vi erbjuder helhetsupplevelser och bjuder in till kreativ matlagning som alla kan vara delaktiga i. Här möts ni av en organisk natur helt fri från gifter och vår strävan är att hela tiden ligga i framkant vad gäller hållbarhet. På fälten växer ett tjugotal sorter; Lavendel, Timjan, Salvia, Oregano, Fransk Dragon, Citronmeliss, Kyndel, Libbsticka, Rosmarin, Myntor, Kummin, Koriander, Fänkål och Vallmofrö. Vi skördar och torkar, tröskar, rensar, allt sker på gården liksom förädling och paketering. Lavendeln destillerar vi för att utvinna den eteriska oljan.

Till oss kommer man för att besöka vår gårdsbutik och för att njuta av kryddfält och örtagård. - på egen hand eller på någon av våra guidade kryddfältsvandringar.Välkommen i kryddfälten! Glasscafé! Eva och Olle Olsson

Vägbeskrivning

Följ skyltar från väg 19 i S: Herrestad eller från väg 9 i Nybrostrand.
Österlen KryddorÖsterlen KryddorÖsterlen Kryddor
811
823