Tillbaka
Halland

Halland

Regnér Garden

Adress

Stättaredsvägen 587
432 66 Veddige
www.regner-garden.se 

Kontakt

Telefon 0340-30088
Mobil 0734-092380
E-post info@regner-garden.se 

Öppettider

Säsongsöppet
I vårt sortiment finns bara rena naturprodukter, som har alla sitt ursprung från vår egen gård. De passar att dricka och äta precis som de är bara för att de är så naturligt goda eller vid festliga tillfällen. Grunden är 100 % ren äppel- och päronmust från egna ekologiska fruktträd som kallpressats. Några har också smaksatts med naturliga fruktjuicer, till exempel aronia, havtorn eller rosenkvitten från våra egna odlingar. All must är dessutom helt alkoholfri. I vår gårdsbutik finner du alla våra produkter - äpplemust och andra drycker i olika smaker och storlekar, geléer och torkade produkter. Det finns även en liten kaféhörna där man kan ta sig ett glas svalkande must eller en god kopp kaffe tillsammans med någon av våra produkter.

I gårdsbutiken beroende på säsong säljer vi också produkter från andra lokala matproducenter som har samma passion för naturliga råvaror och hög kvalitet som vi har.

Vägbeskrivning

Om du kommer ifrån norr: Kommer du på motorvägen från Kungsbacka mot Varberg, så väljer du avfart nr 57 mot Frillesås. Kör mot Idala/Horred och sväng höger vid Frillesås K:a. Följ sedan skyltning mot Veddige och Stättared. Om du kommer ifrån söder: Vä
Regnér GardenRegnér GardenRegnér Garden

Nyckelord

Äpple, Päron, Must, Torkat, Aronia Havtorn Rosenkvitten
811
826