Tillbaka
Skåne

Skåne

Sjunkaröd Skånska Kött & Vilt

Adress

Sjunkaröd Skånska Kött & Vilt
Pl 1399B
28890  Vinslöv
www.sjunkarod.com 

Kontakt

Telefon 044-801 02
Mobil 070-558 11 73
E-post info@sjunkarod.se 

Öppettider

Gårdsbutiken är öppen 8-17 må-fre, övrigt efter överenskommelse. OBS! Då viltkött är en färskvara ber vi er kontakta oss med en beställning om det rör sig om mer än enstaka viltprodukter.
Sjunkaröd, Skånska Vilt AB ett KRAV-godkänt slakteri med höga kvalitetskrav. Jägare är välkomna att lämna vilt till försäljning alt återtag. Även producenter av lamm och nöt är välkomna att lämna in djur till försäljning alt återtag.Vi erbjuder viltkött, lamm samt hängmörat nötkött. Samtliga djur kommer från vårt närområde. I vår mysiga gårdsbutik säljer vi kött och vilt från vårt närområde. Vi har både färskt kött och ett stort sortiment av charkprodukter. Dessutom har vi ett urval av skinnprodukter och kryddor. Vi kör kurser och olika events i kött och kötthantering, matlagning och specielle kurser för jägare. Vi har även en vildsvinsfarm, där du kan se vildsvinen på nära håll.

For mer info; kolla vår hemsida och sociala medier.


Välkommen till vår gårdsbutik.

Vägbeskrivning

Från Vinslöv: Vid Vinslövs kyrka sväng vänster mot Boarp/Flädergården - Följ Boarpsvägen ca 800 m förbi Flädergården - Vänster i korsningen mot Sjunkaröd - Därefter vänster i första korsningen. Från Hässleholm: Kör väg 119 förbi McDonalds. -I rond
Sjunkaröd Skånska Kött & ViltSjunkaröd Skånska Kött & ViltSjunkaröd Skånska Kött & Vilt
811
827